Количка

0 артикула
Вижте всички статии

КАРТИНИ на КАНАВАЦА (ПЛАТНО)

Най-близкият тип картини до този на изкуството, са изработените от канаваца (памучно платно).

Този тип също е много разпространен, но какво трябва да знаем за тях?

Те се отпечатват на плътно памучно платно, което е с текстилна текстура. Това придава оригинален и автентичен вид на картината. Платното се изпъва прецизно върху под рамка, която е от естествен, сух дървен материал. И за разлика от другите видове принт картини, заради естествените материали и дълбочината на рамката, излъчването им е по-сериозно и категорично. Също така при този вариант изображението преминава в дебелината на картината и така се постига напълно завършен вид. Особено при композициите от няколко части, изображението не се прекъсва от празни и бели контури. 

На този принцип се правят и истинските картини на изкуството и както на тях, така и на принт варианта можете да сложите по желание външна, декоративна рамка. 

И без значение на кой тип картина ще се спрете, избирайте внимателно не само според дизайна и изображението, а и според качеството на материалите и изработката. Все пак тези картини ще красят стените ви и ще им се радвате и наслаждавате дълго време!

Избирайте смело, защото със сигурност стените ви ще оживеят, интериора ви ще стане по-завършен и ще се чувствате по-уютно и комфортно!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари